Showing all 47 results

Ceasuri Citizen en-gros

Citizen este una din top trei fime de ceasuri din Japonia cu o istorie bine stabilită în domeniul fabricării de ceasuri. Este un brand de renume specializat pe fabricarea ceasurilor de mână cu mecanisme cu cuarț, adică automate, foarte precise.
Toate ceasurile Citizen au mecanisme foarte precise însă ceea ce le diferențiază de celelalte ceasuri de pe piață este tehnologia eco-drive. Tehnologia eco-drive le permite ceasurilor să funcționeze constant fără a înlocui bateriile sau de a le încărca. Ceasul se alimentează cu lumină solară și artificială ceea ce îl face un accesoriu prietenos cu mediul. Ceea ce este extraordinar la această tehnologie este mecanismul de stocare al energie care îi permite ceasului să funcționeze până la șase luni, când complet încărcat, fără a fi expus la lumină.
Compania Citizen, mulțumită creării acestei noi tehnologii, a obținut numeroase premii internaționale pentru contribuțiile sale la protejarea mediului înconjurător. Ceasurile Citizen joacă rolul de inovatori pe piață. Citizen mereu a contribuit la dezvoltarea ceasornicăriei prin cercetările și programele de dezvoltare acestea punând compania pe primul loc în domeniul inovațiilor din acest domeniu. Modelele de ceasuri combină mecanisme de operare fiabile cu un design simplu cu linii atrăgătoare. Modele de ceasuri Citizen sunt perfecte atât pentru bărbați cât și pentru femei.
Sunt ceasuri indispensabile, rafinate și foarte versatile. Ceasurile Citizen sunt accesorii care îmbină eleganța cu un design simplu. Ele îmbină un design clasic cu unul peren care este ideal pentru lumea contemporană. Datorită acestor atuuri, ceasurile Citizen și-au croit drumul și spre lumea internațională având colecții pentru orice tip de persoană: businessmeni, sportivi, casuali sau doamne elegante.